نوشته شده توسط : onlinetabliq

شهرداری رشت در راستای ادامه رویکرد شفافیت، کلیاتی از نحوه هزینه‌کرد بودجه حوزه تشریفات و تبلیغات محیطی را ارائه میکند، زیرا معتقد است پاسخگویی مانند هر زمان دیگر مسیر قطعی مدیریت شهری می‌باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا، بنا بر رویکرد و اولویتهای مورد تاکید سید امیر حسین علوی شهردار رشت شفافیت و پاسخگویی مانند هر زمان دیگر مسیر و هدف قطعی مدیریت شهری می باشد.

در همین راستا و به جهت رفع ابهام در خصوص اعتبارات سرفصلهای تشریفات و تبلیغات محیطی در شهرداری قابل ذکر است که هزینه کردهای شهرداری در دو بخش تشریفات و تبلیغات محیطی شامل (ساخت کلیپ، تیزر، موشن، طراحی، چاپ و نصب بنر و اسپیس فریم) کاملا شفاف بوده وجهت اطلاع رسانی عموم شهروندان ارائه می گردد.

مقالات دیگر: ظروف کرایه جنوب تهران
پایبندی شهرداری رشت به شفافیت و پاسخگویی | کلیات هزینه کردهای بخش تشریفات و تبلیغات
قابل ذکر است بودجه تشریفات شهرداری رشت معادل یک میلیارد و پانصد میلیون تومان و هزینه تبلیغات محیطی هشتصد میلیون تومان بوده که از مجموع هزینه کل حوزه تبلیغات محیطی ۲۵ درصد مختص به ساخت تیزر و کلیپ به درخواست روابط عمومی شهرداری رشت بوده که تنها دو مورد از آن مربوط به کلیپ مناسبتی تبریک شهردار (۴ درصد) و سه مورد نیز ساخت کلیپ ویژه گزارش عملکرد شورای شهر رشت (۱۱ درصد) و مابقی موارد مربوط به موارد روتین حوزه روابط عمومی شامل گزارشهای عملکرد شهرداری و پروژه‌های عمرانی و موضوعات مناسبتی است.

در خصوص جزییات تبلیغات محیطی و نصب بنر در سطح شهر هم باید گفت که بخش اعظم آن مربوط به تبلیغات مناسبتی است که در طول سال اتفاق افتاده و بخشی هم بنرهای اطلاع رسانی پروژه‌های در حال اجرای شهرداری رشت هستند.

مقالات دیگر: قالیشویی شرق تهران

در حوزه اعتبارات سرفصل تشریفات نیز لازم به ذکر است که ۸۱ درصد آن مربوط به هزینه‌های پذیرایی و غذا و هدایای مدعوین در مراسمات مناسبتی بوده است.



:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت ۱۳ آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی؛ ۱۳ آبان را عرصه نمایش ایستادگی مقاومت و استکبار ستیزی ملت ایران و میدان رسوایی و استیصال رژیم تروریستی ایالات متحده امریکا دانست.

به گزارش ایسنا، در بخشی از بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۳ آبان آمده است: خدای بزرگ را شاکریم که انقلاب اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران را با گذشت هفت دهه از تقابل راهبردی با نظام جنایتکار، خبیث و تروریستی ایالات متحده آمریکا؛ پرچمدار استکبار ستیزی و افشای جنایات ضد بشری کاخ سفید علیه ملت های جهان قرار داده است.

این بیانیه می‌افزاید: رخدادهای سه گانه ۱۳ آبان، از تبعید حضرت امام خمینی در سال ۱۳۴۳ با دستور شاه تا کشتار وحشیانه دانش آموزان انقلابی به دست دژخیمان رژیم پهلوی و سپس تصرف حماسی و انقلابی لانه جاسوسی امریکا در تهران به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در سال ۱۳۵۸ که منجر به ثبت یوم الله ۱۳ آبان به عنوان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" در تقویم تاریخی کشور عزیزمان شده است، درس‌ها و عبرت‌های بزرگ خود را کانون بیداری سایر جوامع و ملل تحت سلطه امریکا و سیاست‌ها و راهبردهای شیطانی و ضد بشری استکبار در تاریخ معاصر قرار داده است، به گونه‌ای که هر روز شاهد آزادسازی ملت‌ها از یوغ سلطه و استکبار امریکایی و کوچک شدن جغرافیای سلطه‌گری در عالم شده است.

مقالات بیشتر:برگزاری مراسم ختم در ایام کرونا

این بیانیه در پایان با تعظیم به مقام شامخ شهیدان عرصه های استکبارستیزی ملت ایران به ویژه شهدای ۱۳ آبان ۵۷ و اشاره به فهرست طولانی و متنوع دشمنی‌های سردمداران کاخ سفید علیه نظام اسلامی و ملت ایران که با الطاف خداوندی و بصیرت و هوشمندی مردمان این سرزمین هر یک در معادله ای معکوس به شکستی خفت بار برای آنان منجر شده است، تصریح کرده است: ۱۳ آبان ماه تجسم شرارت‌ها و خباثت‌های آمریکا علیه انقلاب و نظام اسلامی است و به فضل الهی ملت عظیم‌الشأن ایران قوی، مستقل و سربلند فردا با حضور پرشور، انقلابی، دشمن شکن  و الهام‌بخش در تظاهرات سراسری گرامیداشت این یوم الله بزرگ، شکست فتنه امریکایی صهیونیستی اغتشاشات  اخیر در جنگ ترکیبی همه جانبه را اعلام و مقاومت، ایستادگی و استکبارستیزی ایرانیان را بار دیگر به رخ جهانیان به ویژه حاکمان پلید و بی خرد کاخ سفید خواهند کشید.

مقالات دیگر:وکیل خانم تهران



:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

بازگشت یک صد میلیون یورویی سلطان ترک تشریفات
مطابق با دریافت اسناد و مدارک متقن، دوباره شاهد فسادی بزرگ‌تر از قبل در مجتمع‌های بزرگ گازی کشور هستیم. طبق مدارک دریافتی، باز هم با پروژه نخ نمای ترک تشریفات و اضطرار تولید، مدیر مجتمع پ ج را بر آن داشته است که مطابق با همان سناریوی موفق قبلی شرکت ف آ ت پ در فروش ۵۰ میلیون یوروی قطعات بلامصرف توربین SGT۸۰۰ دوباره در قالب ترک تشریفات اقدام به اخذ مصوبه و جاری کردن قرارداد دیگری به ارزش ۱۰۰ میلیون یورو با شرکت مذکور را نمایند.
با توجه به تخلف قبلی و ناتوانی سیستم‌های نظارتی در پیگیری خرید اضطراری حدود ۵۰ میلیون یورو قطعات بلا مصرفی توربین SGT۸۰۰ در سال ۱۳۹۵ که با گذشت بیش از ۶ سال هنوز قطعات مذکور صرف نظر از مجموعه تخلفات به انجام رسیده مدیریت قبلی تولید شرکت پ ج در تهیه مستندات برای موجه سازی این خرید و نحوه صحه گذاری بر قیمت‌های جعل شده شرکت مذکور، این بار هم در دولت سید ابراهیم رئیسی باز هم شاهد آن هستیم که تخلفی دو برابر قبل به انجام رسیده است.

مقالات دیگر: ظروف کرایه شمال تهران
به دلیل ایراداتی که در نحوه بهره برداری مجتمع پ ج آنهم ناشی از انحصار چند شرکت مشخص وجود دارد، عملا به جای تعمیرات به هنگام و درست توربین‌های گازی شاهد از رده خارج شدن آن‌ها می‌باشیم که مصداق روشن آن مناقصه اخیر پرحاشیه خرید ۵ دستگاه توربین زوریا به ارزش ۳۰ میلیون یورو با یکی از مدیران سابق شرکت ملی گاز و خرید ۱۱ دستگاه توربین SGT۶۰۰ از شرکت ف آ ت پ به ارزش ۱۰۰ میلیون یورو به صورت انحصاری می‌باشد.
قطعا این تخلف بزرگ در واگذاری کار به شرکتی که دارای پرونده فساد در جعل اسناد و مدارک و مستندسازی و انجام لابی گری با مدیران سابق شرکت ملی گاز را دارد و همچنان پرونده قبلی آن‌ها در حال بررسی می‌باشد! (ترک تشریفات به بهانه اضطرار تولید با قیمت‌های ۳ برابری و عدم استفاده از کالا بعد از گذشت ۵ سال و نخ نما بودن همه چیز) جای سوال‌های بسیاری دارد!

بیشتر بخوانید: قالیشویی در نارمک
امید است که سیستم‌های نظارتی اینار بتوانند تا قبل از پرداخت پیش پرداخت به این شرکت پر حاشیه ورود نمایند.

 

منبع: https://www.seratnews.com/



:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اعلام کرد: ایران بر اساس احترام متقابل و در چارچوب اصول و قواعد بین المللی، به سیاست حسن همجواری با همسایگان ادامه می دهد و برقراری و ارتقای ثبات و امنیت در منطقه را در برقراری تعامل سازنده با همسایگان می داند و با جدیت آن را ادامه خواهد داد.

ایسنا: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اعلام کرد: ایران بر اساس احترام متقابل و در چارچوب اصول و قواعد بین المللی، به سیاست حسن همجواری با همسایگان ادامه می دهد و برقراری و ارتقای ثبات و امنیت در منطقه را در برقراری تعامل سازنده با همسایگان می داند و با جدیت آن را ادامه خواهد داد.

مقالات بیشتر:شیشه بری تهران

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد  گزارش منتشر شده در روزنامه وال استریت ژورنال مبنی بر تهدیداتی علیه یکی از کشورهای منطقه و اتهامات بی پایه و اساس به جمهوری اسلامی ایران در این خصوص اظهار کرد: اینگونه خبرسازی های مغرضانه از سوی برخی محافل غربی و صهیونیستی با هدف ایجاد فضای منفی علیه جمهوری اسلامی ایران و تخریب روندهای مثبت جاری با کشورهای منطقه صورت می گیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس احترام متقابل و در چارچوب اصول و قواعد بین المللی، به سیاست حسن همجواری با همسایگان ادامه می دهد و برقراری و ارتقای ثبات و امنیت در منطقه را در برقراری تعامل سازنده با همسایگان می داند و با جدیت آن را ادامه خواهد داد.

مقالات دیگر:ایمپلنت دندان



:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 14 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

آیین فراموش‌شده برای دعوت به عروسی در جزیره خارک
«طلبون کردن» نام یکی از آیین‌های ازدواج در جزیره خارک از توابع بوشهر بوده که این روزها به ندرت برگزار می‌شود، اما برای پاسداری از آن در فهرست میراث ناملموس ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، بوشهر از جمله مناطقی است که آیین، آداب و رسوم و باورهای زیادی در میان مردم آن رواج دارد، هرچند برخی از آن‌ها امروزه به دست فراموشی سپرده شده‌اند، اما با ثبت برخی از آن‌ها در فهرست میراث ناملموس دست‌کم نام آن‌ها محفوظ مانده است. در این استان تا کنون ٨٩ اثر در فهرست میراث ناملموس ثبت شده است.  

ظروف کرایه شرق تهران

یکی از این آیین‌ها که امروز به ندرت انجام می‌شود، «طلبون کردن» نام دارد که خاستگاه آن جزیره خارک (خارگ) است.  

این مراسم به نوعی دعوت کردن اقوام برای شرکت در عروسی است. صاحبان مجلس سینی‌هایی را با پارچه سبز و کاسه‌هایی از نبات، نقل، گل و شیرینی تزیین می‌کردند و همراه آن به خانه اقوام و همسایه‌ها می‌رفتند تا این‌گونه خبر عروسی را به آن‌ها بدهند و به مجلس عروسی دعوتشان کنند.  

مقالات دیگر: قالیشویی در 17 شهریور

همسایه و اقوام هم گل و نقل را از سینی‌ها برمی‌داشتند و آرزوی عاقبت به خیری برای عروس و داماد داشتند و این‌گونه برای شرکت در عروسی اعلام آمادگی می‌کردند. یکی از باورهای رایج این بوده که جوانان دم‌بخت باید گل و نقل سینی طلبون را برای طلب مراد بخورند.

آیین طلبون کردن که امروزه حتی در استان بوشهر و جزیره خارک کمرنگ شده، به شماره ١٢٣ به تاریخ ۳۰ دی ماه سال ١٣٩٩ در فهرست میراث در خطر و نیازمند پاسداری فوری به ثبت رسیده است.

دعوت به عروسی همین حالا هم رسمی مهم است، اما دیگر رنگ‌وبوی آیین‌های گذاشته را ندارد و شاید برای دعوت به یک عروسی تنها یک کارت هدیه دریافت کنید یا حتی یک کارت دعوت الکترونیکی.  



:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 14 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

گفتگوی اختصاصی گسترش نیوز با روانشناس و مدرس خودشناسی؛
فاصله بین تصور تا واقعیت برای مادران مجرد / این کودکان با یک والد زندگی می‌کنند
رضایی روانشناس خانواده گفت: باتوجه به واقعیتی که در جامعه ما وجود دارد، امکان ازدواج برای گروهی از دختران وجود ندارد. طرح مادران مجرد بالای ۳۰ سال نیاز این دسته از افراد را مورد بررسی قرار داده است.
فرزندخواندگی در کشور ما همیشه با موانع بزرگی همراه بوده است. وضعیت خانواده‌هایی که شرایط پذیرش کودک را داشته باشند، یکسان نیست. از سویی آمار کودکانی که شرایط فرزندخواندگی را داشته باشند، پایین است. براساس آمار سازمان بهزیستی کشور، نزدیک به ۹۰ درصد کودکان بهزیستی شرایط فرزندخواندگی را ندارند. در کنار این چالش، جامعه با مشکل بالا رفتن سن ازدواج و دخترانی که قصد ازدواج ندارند، روبرو است. دخترانی که اغلب تحصیل کرده هستند و از نظر جایگاه اجتماعی و شغلی شرایط مناسبی را دارند.

از سال۱۳۹۲ و براساس «قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست» معروف به قانون «فرزندخواندگی» سازمان بهزیستی، به دختران مجرد ایرانی بالای ۳۰ سال این امکان داد تا فرزندی را به سرپرستی قبول کنند. این طرح در کنار اینکه فرزندی را مادردار می‌کند، حس مادر شدن را هم به این دختران هدیه می‌دهد. درباره این طرح خبرنگار گسترش نیوز با سهیل رضایی روانشناس و مدرس خودشناسی گفتگو کرده است که در ادامه می‌خوانیم.
کمبود پژوهش قابل استناد درباره آمار دختران سرپرست خانوار
سهیل رضایی روانشناس و مدرس خودشناسی به خبرنگار گسترش نیوز گفت: درباره طرح فرزندخواندگی دختران مجرد بالای ۳۰ سال در حال حاضر به دلیل نبود جامعه آماری مناسب، نمی‌توان نظریه دقیقی را عنوان کرد. باید  درباره آمار دختران مجردی که کودکی را به سرپرستی گرفتند، پژوهش جامع انجام شود تا نتیجه گیری پیرامون آن براساس تجربه‌های قابل استناد باشد.
مقالات دیگر: مرکز درمان افسردگی در آریاشهر

دلیل بالا رفتن سن ازدواج در دختران
وی افزود: باتوجه به واقعیتی که در جامعه ما وجود دارد، امکان ازدواج برای گروهی از دختران وجود ندارد. نسل مردان مقابل این دختران کمتر از حد نرمال است. همچنین ساختار اقتصاد کشور به گونه‌ای حرکت کرده که ازدواج سخت شده است.  البته عنصر سومی نیز وجود دارد. بر اساس این عنصر پروژه ازدواج در جامعه کنونی کشور و البته بر اساس آمار جهانی، سخت‌تر از قبل شده است و افراد به راحتی تن به ازدواج نمی‌دهند. جوانان سخت‌تر زیر بار مسئولیت آن می‌روند.

این روانشناس خانواده تصریح کرد: دخترانی که تمایل به بزرگ کردن فرزند و به سرپرستی گرفتن آن را دارند، معمولا افراد مستقلی هستند که یا از نظر جسمی دیگر توان فرزندآوری را ندارند و یا از ابتدا تصمیمی بر ازدواج نداشته‌اند. دنیا هم به سمتی می‌رود که بتواند به این امکان‌ها و نیازها بپردازد. کودکی که در یک فضای اشتراکی در حال رشد کردن است، وقتی به یک فضای خانوادگی وارد شود، خواه نا خواه بهتر و مستقل‌تر رشد می‌کند و آینده‌ی بهتری را در آینده خواهد داشت. مطمئنا این کودک از همدم مستقلی که به او عشق انحصاری‌تری می‌ورزد، برخوردار خواهد شد و بالاخره از مهر مادری نیز سیراب می‌شود.

مادران بی‌تجربه در دنیای واقعی
رضایی خاطرنشان کرد: دختری که از این طریق مادر بودن را تجربه می‌کند، ممکن است در ابتدا به دلیل بی‌تجربگی با شرایط سختی روبرو شوند. شاید هیچ تصوری از آن نداشته باشد و حتی نداند که از پس این مسئولیت برخواهد آمد یا خیر. شاید از فرزندداری فقط یک فانتزی در ذهن‌شان داشته باشند که وقتی با نیازهای آن روبرو شوند، متوجه سختی و زمان بری آن خواهند شد. طبیعتا دخترانی که قادر به سرپرستی گرفتن فرزند هستند که شغل دارند و یک زن شاغل زمان محدودتری نسبت به یک زن خانه دار دارد. نگهداری از فرزند برای این دختران شاید پر دغدغه‌تر و پر چالش‌تر باشد و با نگرانی‌های بیشتری نیز همراه باشد.

این مدرس خودشناسی براساس نظریه یونگ اشاره کرد: انرژی زنانه و مردانه هر دو با هم در رشد دخیل هستند. بنابراین وجه مردانه در کودکانی که فقط توسط مادر رشد می‌کنند، ضعیف می‌شود. البته این کودکان باید تحت نظر مربیان و تمرینات مختلف و تجربه‌های متنوع اجتماعی، قرار بگیرند تا از آسیب کمتری برخوردار شوند.

سرپرستی گرفتن کودکان بیمار
رضایی در خصوص به سرپرستی گرفتن کودکان بیمار افزود: انتخاب این کودکان، برای به سرپرستی گرفتن از یک روح بزرگ و ایثارگر و توان بزرگ نشات می‌گیرد. باید در فضای تجربه بررسی شود که آیا فرد قادر به نگهداری از کودک بیمار است یا خیر. البته لازم به ذکر است، در دنیا چنین تجاربی مشاهده شده است که افرادی توانستند از طریق مهرورزی و عشق شان، از پس نگهداری و مراقبت فرزند بیمار برآیند. همچنین به دلیل شرایط خاص این کودکان، ممکن از طرف مادر مجردشان محبت اغراق‌آمیزی دریافت کنند که البته این احتمال، صرفا مختص به این سرپرستان نیست و هر آدمی در هر شرایطی ممکن دچار این آسیب شود.

وی تاکید کرد: طرح فرزندخواندگی برای دختران مجرد بالای ۳۰ سال، قطعا حرکت مثبت و سازنده‌ای است اما باید در پژوهش‌ها نقص‌های خود را برطرف کند. هر جامعه‌ای زمانی به توسعه می‌رسد که به مسئله مخاطبین خود نگاه پژوهشی داشته باشد و خود را ملزم به پاسخگویی بداند. جامعه‌ای که تلاش به برداشتن اعتقاداتی می‌کند و  تمامی افراد را براساس الگوی خود تربیت کند، قطعا با شکست رو به رو خواهد شد. 

مقالات دیگر: قالیشویی نائین

رضایی درباره جهت معکوس برای اجرا شدن طرخ فرزندخواندگی به خبرنگار حوزه سلامت گسترش نیوز گفت: این طرح مختص به زنان است و در جهت عکس آن یعنی فرزندخواندگی برای مردان مجرد، طراحی نشده است. به شخصه بعید می‌دانم داوطلبانی از سمت مردان برای این طرح وجود داشته باشد. چون خصلت پرورندگی بیشتر عنصری زنانه است اما با این حال این پیشنهاد هم قابل مطرح شدن است و جای تامل حتما دارد.

وی در خاتمه یادآور شد: جامعه زمانی به رشد می‌رسد که نیاز تک تک آدم‌های جامعه در آن دیده و برای آن برنامه ریزی شود و در نهایت به این نیاز پاسخ باید بدهیم. اگر به جز این باشد، جامعه با نیازهای سرخورده افراد روبرو می‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، به بیان دستاوردهای دولت در زمینه تجهیزات پزشکی، خودروسازی، تولید برق، تولید کشاورزی و میزان رشد تولید ناخالص ملی پرداخت و گفت: آثار این دستاوردها در سفر مردم هم نمایان می شود.

به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، سخنگوی دولت گفت: در ۵ سال گذشته کشور فقط بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نخبه به کشور بازگشتند و موجی از بازگشت را داشتیم و در سال اول فعالیت دولت جدید این موج هم بیشتر شده است، یک مورد آقای سید فرید معصومی بودند که در حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ به شهادت رسیدند.

علی بهادری جهرمی ضمن تسلیت حادثه تروریستی شیراز و همچنین درگذشتگان حوادث اخیر کشور گفت: ان‌شاالله بتوانیم با بازگشت آرامش به کشور شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم. اجتماعات پر شور در کشور برای تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی و اعتراضات نشان داد مردم دست رد به اقدامات آشوبگرانه زدند و اجازه نمی‌دهند این اقدامات آشوبگرانه و تجزیه‌طلبانه به جایی برسد.

مقالات بیشتر:فیزیوتراپی شرق تهران

سخنگوی دولت با اشاره به سوال شعار بیان کرد: هنگامی که از تولید داخل حمایت می‌شود اشتغال رونق می‌گیرد و در گذر زمان می‌تواند کمک‌کننده رفاه مردم باشد که آثارش در سفره مردم نشان داده می‌شود.

وی ادامه داد: تولید ناخالص ملی در ۳ماه اول امسال مطابق مرکز آمار رشد ۳/۵ درصد و رشد ما دربخش صنعت رشد ۵/۱ درصد است. در حوزه تجهیزات پزشکی در ۷ ماه اول امسال در تولید ۵۰۰ محصول تجهیزات پزشکی ۲۵ درصد افرایش پروانه تولید داشتیم. در بخش تولید فولاد در ۵ ماه ابتدای امسال تقریبا ۱۰ درصد رشد داشته است. در حوزه تولید خودروسازی تولید کامل ما رشد بسیار زیادی داشت و دیگر خودرو ناقص تولید نمی‌شود و تقریبا خودرویی در انبار خودروسازی وجود ندارد و تقریبا تولید خودرو کامل به مرز ۱۰۰ درصد رسیده است و رشد تولید خودرو به ۲۸۸ درصد رسیده است.

سخنگوی دولت ادامه داد: در صنعت کاغذ که دولت وعده خودکفایی داده بود در ۵ ماه ابتدایی سال ما ۶/۸ درصد رشد داشته‌ایم، در تولید پتروشیمی ۶/۱ درصد رشد داشتیم و در تولید تلویزیونی ۲۱ درصد رشد داشتیم. در حوزه تولیدات کشاورزی هم رشد داشتیم به طوری که در برنج ۳۱ درصد، گندم ۳۷ درصد و جو ۳۰ درصد افزایش تولید داشتیم و در خرید تضمینی گندم رشد ۶۰ درصدی همراه بوده است.

بهادری جهرمی افزود: ۶ هزار مگاوات تولید برق داشتیم که در طول یکسال بی‌سابقه بوده است.

یک جوان دیگر به کابینه دولت اضافه شد

سخنگوی دولت درباره آغاز دور دوم سفرهای استانی و انتخاب معاونت اجرای رئیس‌جمهور گفت: یک جوان دیگر به کابینه دولت اضافه شد و آقای محسن منصوری استاندار تهران به عنوان معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری انتخاب شدند.

وی درخصوص موج مهاجرت در کشور و مدیریت دولت برای این موضوع بیان کرد: در ۵ سال گذشته کشور فقط بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نخبه به کشور بازگشتند و موجی از بازگشت را داشتیم و در سال اول فعالیت دولت جدید این موج هم بیشتر شده است، یک مورد آقای سید فرید معصومی بودند که در حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ به شهادت رسیدند.

 

این ۲ هزار و ۷۰۰ نخبه‌ای که به کشور بازگشتند الگوی جوانان ما هستند و دولت مصوبات بسیاری برای به کارگیری نخبگان داشته است. بیش از ۱۰ هزار نخبه با شرکت‌های دانش‌بنیان کار می‌کنند و تصمیمات متعددی با همکاری مراجع مختلف اتخاذ شد و تفاهم‌نامه‌ای با وزارت علوم داشتیم که نخبگان المپیکی ما بورسیه شوند و همین امسال ۴۳ نفر بورسیه دانشگاه‌های کشور شدند و در رشته علوم پایه تحصیل می‌کنند.

بهادری جهرمی افزود: قانون تولید جهش دانش‌بنیان ۶ آیین نامه‌اش تصویب شده و در حال اجرایی شدن است.

مقالات دیگر:دفتر ازدواج شیک



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

متخصص مشاوره کودک:
خانواده‌های ایرانی در بازی با کودکان، فقیر هستند
ایسنا/اصفهان متخصص مشاوره کودک، نوجوان و طراحی زندگی با اعلام اینکه خانواده‌های ایرانی در بازی با کودکان، فقیر هستند، گفت: بازی‌های صحیح با کودکان حدود ۷۰ درصد بحران عاطفی آن‌ها را محو می‌کند.

مقالات دیگر: بهترین روانشناس کودک و نوجوان آریاشهر

حسین صادقی در گفت‌وگو ایسنا، درباره چگونگی رفتار با کودکان در شرایط بحرانی، اظهار کرد: از بدو تولد تا ۱۲ سالگی دوره کودکی محسوب می‌شود، این در حالی است که در نظام آموزشی از ۱۲ ماهگی تا ۳۶ ماهگی را نوپا می‌نامیم و دوره کودکی را از سن ۳ سالگی تا ۱۲ سالگی در نظر می‌گیریم.

وی سن سه سالگی کودکان را سنی حساس دانست و افزود: در سن سه سالگی بحران‌های خانواده، مسائل عاطفی، آموزش‌های مجازی و حضور در دنیا الکترونیک بسیار بر روان کودکان اثرگذار است. دوره کودکی در دنیا روانشناسی کودک، دوران اندوخته عاطفی نامیده می‌شود، یعنی تمام دوره کودکی در ارتباط با یک مراقب(مادر) خلاصه خواهد شد که اگر آن مراقب حضور داشته باشد وضعیت احوال روانشناختی و سلامت روان کودک به‌صورت کامل تامین می‌ماند.

این متخصص مشاوره کودک و نوجوان در توضیح کلمه مراقب، گفت: مراقب در درجه اول، درجه دوم و درجه سوم یعنی مادر و در درجه چهارم پدر است. اگر آن مراقب اصلی به هر دلیلی حضور نداشته باشد، مراقب‌های جایگزین باید اندوخته عاطفی کودکان را تامین کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا معلمان می‌توانند مراقب محسوب شوند؟ گفت: مقاطع آموزشی در دوره کودکی از پیش‌دبستانی تا کلاس ششم و هفت سال درسی را شامل می‌شود، معلم در مدارس مادر شماره دو و به نحوی جایگزین مادر به حساب می‌آید.

صادقی دوره کودکی یا دوره اندوخته عاطفی را دوره ارتباط با مراقب دانست و تأکید کرد: یعنی کسی که حضور دارد و شرایط حضورش دائمی است، باید اندوخته عاطفی کودک را تأمین کند، حضورش پذیرا و گرم باشد و با ناراحتی و بد اخلاقی‌ها به صورت پذیرا برخورد کنند، اینگونه حال روانشناسی کودک خوب باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: ممکن است مراقب در چند سطح حضور نداشته باشد، یعنی حذف مراقب به‌صورت ناگهانی اتفاق بیافتد. به فرض مثال مادر در اثر بیماری در بیمارستان بستری شود یا فوت کند، و یا در اثر شرایط از پیش تعیین شده همانند مشکلات عاطفی خانواده و طلاق مادر حذف شود. اما اگر در شرایط عادی مادر حضور داشته باشد و اندوخته عاطفی به اندازه کافی در خانواده تامین شود، در آن زمان حال روانشناختی کودک خوب باقی می‌ماند.

ویژگی‌های کودکی که دچار بحران عاطفی شده است

متخصص مشاوره کودک، نوجوان و طراحی زندگی درباره ویژگی‌های کودکی که دچار بحران عاطفی شده، توضیح داد: اگر بحران را معادل مشکلات اقتصادی یا سیاسی در خانواده در نظر بگیریم که خانواده با آن‌ها درگیر است و یا ارتباط عاطفی خانواده در اثر بیماری روانشناختی مادر در خانواده بسیار آشفته شود، کودک علامت نشان می‌دهد. زمانی که حال روانشناختی کودک بد باشد، آن را با علامت‌هایی از جمله غرغرو بودن، بهانه گیری، چسبندگی به چیزی که ارتباط نزدیکی با آن دارد، کابوس‌های شبانه، ناخن جویدن و شب ادراری ثانویه از خود بروز خواهد داد.

مقالات دیگر: رنگبرداری فرش

راهکارهایی برای بهبود حال کودکان

وی در پیشنهاد راهکارهای لازم برای بهبود حال کودکان، بیان کرد: زمانی که این علائم به دلایل مختلف در کودک پدیدار شد و قصد داریم برای بهبود حال کودک از راهکاری استفاده کنیم، چند راه اساسی وجود دارد؛ نخست ایجاد یک بند عاطفی که از طریق آن کودک می‌تواند آرامش دریافت کند، یعنی اگر ارتباط عاطفی کودک با مراقب به هر دلیلی ضعیف شده، باید کودک را با شخصی که کودک من آن را می‌شناسد و با آن احساس راحتی می‌کند ارتباط دهیم تا بتواند به سرعت بند عاطفی جایگزین را دریافت کند و ارتباط عاطفی بازگردد.

صادقی اضافه کرد: اگر مادر حضور دارد، اما در شرایطی حال او خوب نیست، باید او را متوجه کنیم که اگر حال کودک شما نامناسب است وابسته به حال مادر است. اما اگر مادر حضور نداشت باید شخصی باشد تا کودک نیاز عاطفی‌اش برطرف شود. همچنین در بلاها و آسیب‌هایی که خانواده از دست می‌رود کودک باید به سرعت با افرادی که آن‌ها را می‌شناسد ارتباط بگیرد تا ارتباط عاطفی مجددا تقویت شود.

فقر خانواده‌های ایرانی در بازی با کودکان

وی با اشاره به دیگر راهکار مؤثر برای بهبود حال کودکان، گفت: بازی با کودکان راهکار بعدی برای بهبود حال کودکان است، درحالی که بازی چیزی است که خانواده‌های ما در آن فقیر هستند. اگر کودک به هر دلیلی دچار بحران خلقی شده و حال روانی مناسبی ندارد، بازی با شخصی که قرار است با او ارتباط عاطفی داشته باشد به مدت دو هفته، حدود ۷۰ درصد بحران عاطفی را محو می‌کند، اما این اتفاق به شرطی است که بازی‌ها دارای چهار شرط اساسی باشند.

این مشاوره طراحی زندگی در خصوص شرط‌های اساسی بازی‌هایی که قرار است حال کودکان را خوب کند، توضیح داد: بازی باید شاد باشد، بسیار پر تحرک و پر سر و صدا باشد، بازی باید به همراه مراقب عاطفی انجام شود. در کودکی اول هر کودک با این شرایط روزی چهار ساعت بازی احتیاج دارد و در کودکی دوم هر کودک روزی دو ساعت بازی نیاز دارد. خانواده‌ها باید بدانند بازی‌های الکترونیکی بسیار مخرب است و بازی‌ها برای کودکان نباید الکترونیکی باشند.

همراهی فرزند با خانواده به شرط اندوخته عاطفی قوی در کودکی

صادقی تأکید کرد: هر چقدر ارتباط کودک در دوران کودکی و اندوخته عاطفی با پدر و مادر خوب باشد، بازی‌های زیاد و بند عاطفی به درستی انجام شود، کودک با خانواده خود در همه دوران‌های زندگی به خوبی همراهی می‌کند.

وی گفت: در شرایط ورود کودک به بحران فقط کافی است ارتباط عاطفی و محبت زیاد بین پدر، مادر و کودک همراه با بازی‌های صحیح افزایش پیدا کند. در این شرایط قطعا کودک در آینده به پدر و مادر گوش می‌دهد، زیرا آن‌ها در زندگی کودکان حضور فعال و سازنده دارند و کودک با پدر و مادر خود همراه می‌شود، اما به شرطی همراهی می‌کند و در دنیا کودکانه خودش باقی می ماند که ارتباط عاطفی سازنده و فعال باشد.

متخصص مشاوره کودک و نوجوان، روابط نزدیک، ارتباطات فعال و سازنده خانواده را عامل دوری کودکان از ناهنجاری‌ها و دوری از مشکلات دانست و افزود: کودکی درگیر مشکل می‌شود که ارتباط او با خانواده قوی، فعال و سازنده نباشد و پدر و مادر او در دنیای خودشان یا در فضای مجازی سپری کنند. خانواده‌ها نباید در مقابل کودکان درباره مسائلی گفت‌وگو کنند که هیچ ارتباطی با کودکان ندارد، کودک اخبار و اطلاعات را از خانواده می‌گیرد، درحالی که نوجوان می تواند اخبار را از فضای مجازی دریافت کند.

شرایط کودکان با نوجوانان متفاوت است

وی در خاتمه خطاب به خانواده‌های دغدغه‌مند بیان کرد: اگر خانواده‌ای تمایل دارد در آینده الگوی کودک و نوجوان خودش باشد، لازم است در رابطه با مسائل غیر مرتبط مقابل کودکان گفت‌وگو نکنند.

صادقی با اشاره به اینکه کودکان در زمان حال زندگی می‌کنند، تصریح کرد: پدر و مادرها باید سعی کنند فضای ذهنی کودکان را آشفته نکنند، چرا که شرایط کودکان با نوجوانان متفاوت است. در مدت اخیر با توجه به اتفاقات پیش آمده درصد مراجعه‌کنندگان نوجوانان بسیار زیاد بوده، درحالی که کودکان تقریبا هیچ درگیری با این مسائل نداشتند. در این میان، خانواده‌ها شاکی هستند که چرا فرزندان ما در این جمع‌ها حاضر می‌شوند و چرا این نوجوانان به صحبت‌های خانواده‌ها گوش نمی‌دهد. در پاسخ باید گفت اگر کودکی یا نوجوانی به حرف پدر و مادر گوش نمی‌دهد نتیجه دوران کودکی است.



:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 7 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

 

خبرفوری:رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز قدرتمندتر از هر زمانی است ، گفت: حضور بسیار موثری در منطقه داشته و بنا دارد این حضور قدرتمندانه را برای حمایت از مظلومان عالم و مردم تحت ستم و آزادیخواهان ادامه دهیم.

تصمیم گیری در برجام اکنون با آمریکایی هاست/ ایران امروز قدرتمندتر از هر زمانی است

سیدابراهیم رئیسی  در جمع مدیران ارشد رسانه های بین المللی عضو اتحادیه خبرگزاری های آسیا و اقیانوسیه (اوآنا) ، ماموریت اصحاب رسانه‌، را حفظ استقلال و هویت کشورها بخصوص در این منطقه برشمرد.

مقالات بیشتر:مرکز کشاوره کودک و نوجوان گیشا

وی یادآورشد: امروز امروز در دنیای اطلاعات و ارتباطات زندگی می کنیم که هجوم بسیاری به فرهنگ ملت ها بویژه ملت های مستقل صورت می گیرد، دشمنان می خواهند کشورها را از هویت تهی کنند تا کشور مستقل در دنیا و منطقه نباشد.

رئیس جمهور بر نقش تعیین کننده رسانه ها تاکید کرد و گفت: رسانه ها به عنوان جایگاهی که می توانند از چند خصوصیت برخوردار باشند که اولین ویژگی رسانه برای اینکه بتواند برای مردم به عنوان یک جایگاه امیدبخش مطرح باشد، برخورداری از صدق و راستی و به هنگام عمل کردن است. رسانه باید بتواند استقلال، هویت و آزادی ملت ها را حفظ و صیانت کند و ملت ها را در برابر هجوم ها حفظ کند، این رسالت مهم برای رسانه هاست.

وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه اقسام ترور وجود دارد، گفت: گاهی ترور شخصی است که فردی را ترور می کنند؛ گاهی هم ترور شخصیتی است و با تهمت افترا و ناسزا شخصیت ها را ترور می کنند.گاهی اقتصاد یک ملت را ترور می کنند و الان با تحریم به دنبال ترور اقتصاد کشور ها هستند، تحریم همان جنگ نظامی است.

وی همچنین به تروریسم فرهنگی پرداخت و اظهارکرد: تروریسم فرهنگی، تروریسمی است که به حقایق نمی پردازد و تلاش می کند حقایق حذف شود و دومین کار تروریسم فرهنگی پنهان کردن حقیقت با دروغ تهمت و افترا است. تروریسم فرهنگی حقایق کم اهمیت و کم وزن را بیان می کنند تا حقایق اصلی پنهان را پنهان می‌کند. تروریسم فرهنگی نمی خواهد حقایق برای مردم روشن شود، بر این اساس ماموریت خطیری بر عهده اصحاب رسانه است مبنی بر اینکه هویت تمدنی مردم در آسیا و اقیانوسیه را حفظ کنند.

رئیس جمهور گفت: رسانه می‌تواند حفظ ارزش‌ها و کرامت انسانی برای ملت‌ها انجام دهد؛ ماموریت اجرای عدالت و پیگیری آن را در جامعه به عهده بگیرد.

رئیسی همچنین با خاطرنشان کردن این مساله که حفظ کرامت انسانی و اجرای عدالت از نکاتی است که می‌تواند به عنوان محور خواسته رسانه‌ها و پیگیری رسانه‌ها مطرح باشد، تاکید کرد: در واقع قدرت رسانه اگر در خدمت کرامت انسانی و در خدمت اجرای عدالت باشد، رسانه ذی‌قیمتی است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه ممکن است رسانه یک موضوع را دنبال کند اما باید ببینیم چه ادراکی به‌وجود می‌آید، تاکید کرد: ادراک مخاطب بسیار مهم است اینکه شما چه اراده کردید یک بخش قضیه است بخش دیگر این است که ادراک مخاطب هم همان ادراکی است که باید اتفاق بیفتد.امروز جنگ، جنگ روایت‌هاست؛ از یک حادثه یک خبرگزاری یک گونه روایت می‌کند یک رسانه به یک گونه دیگر؛ گاهی ۲۰ روایت وجود دارد؛ کدام روایت درست است؟ اینجا باید دنبال روایت و حقایق رفت.

 

وی با بیان اینکه  استکبار به‌دنبال عوض کردن ادراکات جامعه  و تحمیل ادراکات خود به جوامع است گفت: از یک بازی کودکانه گرفته تا مطالبی که می‌خواهد با جوانان و نوجوانان و لایه‌های مختلف اجتماعی القاء کند بیانگر آن است که می‌خواهد در مخاطبان ادراکی که خودش می‌خواهد، اتفاق بیفتد. اینکه برداشت درستی از واقعیت‌ها اتفاق بیفتد و ادراک درست و دقیقی در مقابل مطالب ساختگی رسانه های غربی شکل بگیرد، وظیفه رسانه‌های مستقل است.

وی همچنین  نقش رسانه ها را در جلوگیری از ترویج خشونت، افراطی‌گرایی، جرایم سازمان یافته، مواد مخدر و به راه‌انداختن اختلافات قومی و مذهبی یادآورشد و گفت: امروز ادامه حیات برخی در دنیا به راه انداختن اینگونه اختلافات به‌ویژه در کشورهای مستقل است.

رئیسی در ادامه اظهاراتش با اشاره به اینکه  فصل جدیدی در جهان در حال پیدایش است، ادامه داد: قدرت‌های جدیدی دارد در دنیا خلق می‌شود و به این قدرت‌ها باید توجه شود.

وی با برشمردن ویژگی های منطقه آسیا و اقیانوسیه گفت: داشتن نیمی از جمعیت جهان و ذخایر و منابع بسیار و شکل گیری اتحادیه های منطقه‌ای مثل شانگهای و اوراسیا به این منطقه قدرت بخشیده و همکاری های کشورهای منطقه نیز قدرت جدیدی رقن در منطقه رقم زده است. قدرت غربی‌ها و آمریکایی ها که در دنیا یکه تازی می کردند، چه بخواهند و چه نخواهند رو به افول است.

رییس جمهور کشورمان همچنین به مذاکرات هسته‌ای ایران پرداخت و گفت: ما به دنبال حق جمهوری اسلامی هستیم آن چه در برجام بود با نقض از سوی آمریکایی‌ها مواجه شد، اروپا هم به تعهدات  خود عمل نکرد فقط جمهوری اسلامی به تعهداتش عمل کرد. آژانس بین المللی انرژی اتمی  ۱۵ بار به طور رسمی اعلام کرده که فعالیت های هسته ای ایران هیچ انحرافی ندارد؛ در مذاکرات نیز ایران حرفهای خود را با منطق و استدلال بیان کرد و  آمریکا باید تصمیم بگیرد اما تاخیر می کند و زمان را می گذراند.

وی با تاکید بر اینکه ما مصمم هستیم که حقوق ملت را دنبال کنیم ، افزود: ایران رفع و خنثی کردن تحریم ها را همزمان در دستور کار دارد. آمریکایی ها در مواجهه با ایران برای چندمین بار دچار خطا و اشتباه در برداشت شدند،  جمهوری اسلامی ایران امروز قدرتمندتر از هر زمانی است و حضور بسیار موثری در منطقه داشته و بنا دارد این حضور قدرتمندانه را برای حمایت از مظلومان عالم و مردم تحت ستم و آزادیخواهان ادامه دهیم.

مقالات دیگر:دفتر عقد تهران



:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

رئیس قوه قضائیه گفت: در قضایای اخیر تلاش شد افراد و عناصر کم گناه و نادم و پشیمان با لحاظ ترتیبات قانونی، زودتر آزاد شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، امروز در نشست شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به توطئه‌های طراحی شده از جانب دشمنان ایران اسلامی جهت ضربه زدن به امنیت کشور در قضایای اخیر، اظهار کرد: مردم متدین و با بصیرت ایران اسلامی یک بار دیگر دشمن را در رسیدن به هدفش که همان ناامن کردن کشور بود، ناکام گذاشتند؛ این ناکامی دشمن برای او گران تمام شد؛ در این قضایا دشمن تمام قد آمده بود که امنیت کشور و مردم ما را برهم بزند.

مقالات بیشتر:بهترین روانشناس کودک و نوجوان در آریاشهر

رئیس قوه قضائیه با اشاره به عوامل شکست و هزیمت دشمن در اجرا و پیشبرد پروژه تهدید امنیت ایران اسلامی در اتفاقات اخیر، گفت: مردم بصیر و هوشیار و ولایتمدار ایران اسلامی به سرعت به پشت‌پرده اتفاقات و قضایای اخیر پی بردند و متوجه شدند که برخی مسائل مطرح شده صرفاً بهانه است و هدف دشمن و عوامل او مقوله و موضوع دیگری است؛ لذا به هیچ وجه با دشمن همراهی نکردند؛ همچنین مسئولان و متولیان انتظامی، امنیتی و قضایی نیز در این قضایا به صورت مطلوب به وظایف خود عمل کردند.     

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: در این میان نکته مهم‌تر، هدایت‌های مقام معظم رهبری بود که نقشه‌های دشمنان را به درستی برای مردم تفهیم و تبیین کردند و با کلام نافذ و نافع خود، توطئه‌های دشمنان را خنثی گرداندند.

وی با اشاره به اقدامات احمقانه‌ و جاهلانه‌ای که دشمنان و عوامل آنها در قضایا و اغتشاشات اخیر انجام دادند، گفت: حماقت‌ها و سبک مغزی‌های دشمنان و عوامل آنها و انجام اقداماتی نظیر آتش زدن قرآن و پرچم ایران و برداشتن حجاب از سر زن هموطن با زور و بیان الفاظ و عبارات رکیک و زشت از جمله مواردی بود که سبب شد مردم فهیم و بصیر ایران به سرعت به ماهیت این قضایا پی ببرند و متوجه شوند که عناصر حاضر در این اتفاقات دوستدار و حامی زنان و مردان ایرانی نیستند و با مفهوم و مقوله حقوق بشر هم بیگانه‌اند. 

حجت الاسلام محسنی اژه ای از اقدامات مسئولان قضایی در مراجع و مراکز مختلف که برای رسیدگی به اتفاقات اخیر علی‌رغم حجم بالای کار روزمره، تلاش شبانه‌روزی مصروف کردند، تقدیر به عمل آورد و اظهار کرد: در قضایای اخیر تلاش شد افراد و عناصر کم گناه و نادم و پشیمان با لحاظ ترتیبات قانونی، زودتر آزاد شوند.

وی ادامه داد:  با وصف اینکه الزاماتی قانونی برای مقامات قضایی از حیث رسیدگی‌ها، ابلاغ‌ها، فاصله بین کیفرخواست و ارائه آن به دادگاه و تعیین وقت دادگاه وجود دارد، همکاران قضایی ما ضمن التزام به موارد قانونی، تلاش کردند تا در حدود کمتر از یک‌ ماه کیفرخواست بسیاری از عناصر اغتشاشات و قضایای اخیر را صادر و به دادگاه ارسال کنند؛ این پرونده‌ها در دادگاه تعیین وقت شده است و رسیدگی به برخی از آنها نیز شروع شده است؛ در هفته جاری نیز در محاکم تهران وبرخی استان‌ها نیز رسیدگی به پرونده برخی دیگر از عناصر اغتشاشات اخیر شروع می‌شود.   

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: محاکمه کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شدند و با عناصر ضدانقلاب در داخل و خارج و بیگانگان مرتبط بودند، با دقت و طبق قانون انجام خواهد گرفت و این افراد وفق قانون مجازات خواهند شد و این مجازات بازدارنده خواهد بود. 

 

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز با اشاره به جلسه اخیر خود با جمعی از متخصصین و نخبگان رشته‌های مختلف علمی، دانشگاهی، اقتصادی و صنعتی، به یکی از موارد مطروحه در جلسه مزبور ناظر بر ضرورت جذب و بکارگیری افراد متخصص برای سمت‌ها و مناصب تخصصی اشاره کرد و اظهار کرد: باید امور و مدیریت‌ها را به متخصصین واجدشرایط سپرد؛ بعضاً مشاهده می‌شود که برخی کارها و مدیریت‌ها به افراد غیرمتخصص سپرده می‌شود؛ قطعاً در اینصورت کار به درستی پیش نمی‌رود؛ لذا تخصص‌گرایی و بکارگیری و گماردن افراد متخصص در سمت‌ها و پست‌ها امری لازم و ضروری است و این مهم نیز باید بیش از پیش در دستگاه قضایی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به حضور اخیر خود در جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور برای دومین بار طی یک سال اخیر، ضمن تقدیر از خدمات و زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضوی‌مقدم رئیس این دیوان و معاونان وی و قضات شریف این مرجع معظم قضایی، بیان کرد: ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور رو به افزایش است.

وی افزود: برای این موضوع باید چاره‌جویی شود؛ یکی از تدابیر و علاج‌ها در این قضیه توجه هر چه بیشتر و اهتمام تام محاکم و دادگاه‌های بدوی در صدور آراء و احکام متقن و محکم است؛ بدون تردید اتقان هر چه بیشتر آراء و احکام دادگاه‌های بدوی هم برای مردم سودمند و نافع است و هم موجبات تقلیل ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی را فراهم می‌آورد.

حجت الاسلام محسنی اژه ای افزود: در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور اقداماتی انجام گرفته و از حیث نیاز به قانون نیز پیشنهاداتی از سوی خود دیوان عالی واصل شده که این پیشنهادات به معاونت حقوقی قوه قضائیه ارسال شده است.

رئیس قوه قضاییه در ادمه با تبیین و تشریح مواد ۴۷۴ و ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری ناظر بر درخواست اعاده دادرسی و تجویز اعاده دادرسی و مشخصاً بند چ ماده ۴۷۴ ناظر بر درخواست اعاده دادرسی  پیرامون مواردی که «عمل ارتکابی جرم نباشد و یا مجازات مورد حکم بیش از مجازات مقرر قانونی باشد»، گفت: در زمینه ماده ۴۷۴ و مشخصاً بند «چ» آن باید با همفکری و هم‌اندیشی مراجع و مقامات ذیربط قضایی، به نقطه نظر واحدی نائل آییم.

وی با اشاره به وظایف و مسئولیت‌های مهم و خطیر دیوان عالی کشور از جمله نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی، به کمیسیون نقل و انتقال قضات دستور داد در انتخاب قضات برای دیوان عالی کشور نهایت شایسته‌گزینی را لحاظ کنند.

حجت الاسلام محسنی اژه ای به معاونت منابع انسانی قوه قضاییه نیز دستور داد تا نسبت به ارائه آموزش‌های لازم و مقتضی به قضات در راستای هرچه متقن‌تر شدن آراء و احکام آنها، اهتمام لازم را داشته باشد.

رئیس قوه قضائیه گفت: در قبال قاضی‌ای که صدور احکام ضعیف و خلاف بیّن شرع از جانب او زیاد است و آرای صادره از ناحیه او به کرّات نقض می‌شود و ترتیبات آموزشی نیز در قبال او منشأ اثر نیست نیاز به انجام اقدامات انتظامی است؛ بر همین اساس دادسرای انتظامی قضات موارد ناظر بر تجویز اعاده دادرسی‌ها و اعمال ماده ۴۷۷ پیرامون احکام صادره از قضات را محاسبه و لحاظ کند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهتمام و برنامه دستگاه قضایی در راستای نخبه‌گزینی و کادرسازی و جذب نیروهای شایسته، به معاون منابع انسانی قوه قضائیه دستور داد تا در راستای تسریع در فرآیند گزینش نیروی انسانی دستگاه قضا اعم از قاضی و کارمند، اقدامات مقتضی و راهبردی را اتخاذ کند و با لحاظ ترتیباتی، فرآیند گزینش در عدلیه را کوتاه گرداند.

 

رئیس قوه قضائیه در همین راستا به تعدادی از نیروهای نخبه و شایسته اشاره کرد که دستگاه قضایی آنها را طی یک برنامه مدوّن، برای تصدی مناصب قضایی گزینش کرده و اقدامات لازم را برای جذب و بکارگیری آنها بکار بسته است؛ وی در این رابطه به معاون اول قوه قضاییه و معاون منابع انسانی قوه قضائیه دستور داد تا در فرایند آموزش‌دهی و جذب و صدور ابلاغ‌ این نخبگان گزینش شده تسریع داشته باشند. 

وی تصریح کرد: اینکه فرآیند گزینش و جذب نیروهای متقاضی استخدام یک سال و نیم زمان ببرد، امر مطلوبی نیست و باید این فرآیند کوتاه و تسریع شود؛ چنانچه آن فرد متقاضی از نیروهای نخبه کشور نیز باشد آیا یک سال و نیم معطل می‌ماند که آیا در دستگاه قضایی استخدام شود یا خیر؟

مقالات دیگر:وکیل بلوارفردوس

 



:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()